Salceson ozorkowy

Wędlina podrobowa wieprzowa, parzona.

Skład: podroby wieprzowe 86% plus przyprawy naturalne.

Salceson szefa

Głowizna w galarecie, produkt wieprzowy parzony.

Salceson wiejski

Wędlina podr5obowa wieprzowa, parzona z dodatkiem wody plus przyprawy naturalne.

Salceson włoski

Wędlina podrobowa wieprzowa parzona.

Skład: mięso z głów wieprzowych 40,5%, podroby wieprzowe 24,4 % plus przyprawy naturalne.

Wątrobianka

Wyrób wieprzowy podrobowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony.

Kaszanka wiejska

Wyrób wieprzowy podrobowy, drobno rozdrobniony, parzony z dodatkiem wody.

Skład: mięso wieprzowe, płuca wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, kasza jęczmienna plus przyprawy naturalne.

Bułczana wiejska

Wyrób wieprzowy podrobowy, drobno rozdrobniony, parzony z dodatkiem wody.

Skład: Podroby wieprzowe, bułki, mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, przyprawy naturalne.